Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

CANopen Module

CANopen protocol-module voor canAnalyser 3

Als aanvulling op de canAnalyzer interpreteert de CANopen Module alle ontvangen CAN-berichten volgens de CANopen-specificaties CiA301 (incl. SDO blocktransfer), CiA302 (incl. Flying Master en dynamische SDO-configuratie) en CiA305 (LSS). De berichten worden herkend als SDO’s, PDO’s (ook multiplexed), NMT-, Heartbeat-, Emergency-, Sync- en Timestampobjecten en als zodanig geïnterpreteerd.
Ixxat CANopen module voor canAnalyser/canAnalyser-lite 3
Primary network
Ixxat CANopen module voor canAnalyser/canAnalyser-lite 3
Ixxat CANopen module voor canAnalyser/canAnalyser-lite 3

Kenmerken en voordelen

  • Vereenvoudigt de analyse van CANopen netwerken en apparaten
  • Directe weergave van alle CANopen berichten volgens CANopen-specificatie
  • Eenvoudige integratie in canAnalyser omgeving

CANopen Module

Alle ontvangen berichten kunnen achtereenvolgens in een lijst worden getoond (Scroll Mode) of worden gesorteerd conform de identificator (Overwrite Mode) waarbij ze permanent worden overschreven met nieuwe inkomende data, veranderende bytes worden gemarkeerd en voorzien van ontvangststatistieken. Het is mogelijk de berichten zonder verlies en dynamisch te filteren op hun knooppuntnummer en berichtsoort als ook om de kleurcodes te configureren. Daarbovenop kunnen de geïnterpreteerde berichten in een bestand worden weggeschreven.

Een SDO-overdracht wordt weergegeven met een index, een subindex en de symbolische naam van de betekenisinvoer van het aangesproken object. Ook een eventueel optredende Abort-Code wordt correct weergegeven. De SDO-data kan gedurende de overdracht als subreeks worden weergegeven of na de overdracht, afhankelijk van het datatype, in zijn geheel. De PDO-inhoud wordt conform de individuele instrument- of profielbeschrijving gedecodeerd.

Ten grondslag aan de interpretatie van de stand-2-berichten ligt een netwerkmodel dat alle knooppunten in het CANopen-netwerk beschrijft. Dit model komt tot stand door ofwel de bestanden van de instrumentomschrijving (EDS, DCF, XDD) in te lezen, door een eenvoudige profieltoewijzing, via een online netwerkscan of handmatig. Verder worden alle projectbestanden van de Ixxat CANopen ConfigurationStudio ondersteund.

Systeem vereisten
- canAnalyser of canAnalyser-lite (versie 3.0 of recenter)
Leveromvang
- Software enkelvoudige gebruikerslicentie
- Gebruikershandleiding

Bestelnummer(s)

1.12.0145.30000
CANopen Module voor canAnalyser V3
 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de CANopen Module? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte aan. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar of ga naar onze contactpagina.
Bellen kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar op 040-2301.922. We helpen u graag en bieden u direct praktisch advies en ondersteuning.

Gerelateerde producten

canAnalyser 3 Suite

Bekijk en analyseer CAN, CAN-FD en LIN communicatie

PC CAN-interfaces
CAN Repeaters
CAN Bridges & Gateways
Communicator CAN
CANopen X-gateway
CANopen PLC-extentions
CAN Diagnose Tools
CANopen Software
CAN Toebehoren