Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

Producten op klantenwens

Op maat gemaakte industriële communicatie producten voor uw specifieke behoeften

Maatwerk projecten vormen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De projecten variëren van eenvoudige merk-identiteit (branding) tot de ontwikkeling van volledig nieuwe producten.

Onze strategie is erop gericht om met behulp van standaardproducten ‘werk-op-maat’ in plaats van maatwerk te leveren. Alle ontwikkelingen zijn daarom gebaseerd op de solide technologie van onze partners waarbij we gebruik maken van alle onderzoek en ontwikkeling die zij al in (deel)oplossingen gestoken hebben. Dit minimaliseert uiteindelijk de kosten en time to market van uw project.
EAE Stage Technology - Axis Control Unit by Ixxat
Voorbeelden van branded producten

Merk-identiteit (branding)

Dit omvat onder meer een aangepaste kleur van de behuizing, specifieke etikettering, logo's, handleidingen, artikelnummers, aangepaste verpakking of OEM-specifiek product configuratie.

Voorbeeld standaard product met modificaties

Modificaties standaardproducten

Typische klantenwensen vragen bijvoorbeeld om hogere IP bescherming, firmware modificaties, speciale voedingen, vorm van de behuizing, enkel het board of speciale protocolimplementaties.

Voorbeelden producten in afwijkende vormfactoren

Oplossingen op maat

Uw speciale wensen en eisen kunnen we ondersteunen door onze oplossingen aan te passen aan bijvoorbeeld typische PCB-maten of -vormfactoren met speciale connectoren en/of interfaces. Gebaseerd op bestaande producten zodat de projectkosten beperkt blijven en een korte time-to-market mogelijk is.

Volledige maatwerk oplossingen

Voor zeer specifieke eisen, ontwikkelen we unieke OEM-oplossingen. Op basis van bewezen technologieën en platforms, creëren we voor de klant unieke hardware, software, communicatie-interfaces, prestaties en functionaliteit.