Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

Over ons

Twincomm levert oplossingen, apparaten en diensten voor de communicatie binnen machines, tussen componenten en naar andere systemen. Als embedded netwerk specialisten staat bij ons de communicatie in en rond de apparatuur van onze klanten centraal en helpen we klanten in het toepassen van industriële netwerken. We kunnen ieder apparaat met practisch ieder netwerk verbinden.

We zijn groot geworden in CAN en CANopen netwerkoplossingen maar daar zijn ondertussen alle Industrial Ethernet en andere veldbussen bijgekomen. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld PROFINET, EtherCAT, Powerlink, Modbus TCP, Ethernet/IP, CC-link maar natuurlijk ook PROFIBUS, Modbus RTU of Sercos.
We hebben verder specialistische automotive netwerkkennis in huis, o.a. voor J1939, LIN en FlexRay.

We zorgen er voor dat communicatie ook ècht werkt!
 

Dat doen we door verder te kijken dan enkel onze eigen producten. Onze dienstverlening en ondersteuning omvat het hele industriële communicatiedomein van de klant, ook als dat bestaat uit componenten die door derden aangeleverd zijn.

Onze ondersteuning is zo breed mogelijk en loopt van advies en training tot volledige turn-key netwerkaplicaties en -implementaties. Mede dankzij de samenwerking met HMS hebben we een grote engineeringscapaciteit die flexibel inzetbaar is.
Onze strategie is erop gericht om m.b.v. standaardproducten ‘werk-op-maat’ in plaats van maatwerk te leveren. Met deze producten als basis, kunnen we snel, flexibel en betrouwbaar ontwerpen.

We kennen als geen ander de zaken die spelen als om een gedistribueerd netwerk met CAN(open), Industrial Ethernet of een veldbus op te zetten. We hebben een uitgebreide ervaring in het ondersteunen van klanten bij het ontwerpen van een netwerktopologie, het uitwerken van de signaaldistributie, het fysiek opbouwen en testen van het eerste systeem enzovoort.
Die ervaring zetten we graag voor u In!

Twincomm is een betrouwbare partner. We zijn sinds 1992 actief en werken aan langdurige relaties met onze klanten èn onze systeempartners.

Wanneer je meer informatie wilt ontvangen of een vraag of opmerking hebt, kun je ons bereiken via de contactpagina.