Dé embedded netwerk specialist
+31-40-2301.922

Project begeleiding

Diensten gericht op het ondersteunen van uw projecten

Ons technisch dienstenaanbod helpt projecten soepel en succesvol vooruit, van idee tot volledig geïmplementeerde en toegepaste oplossingen. Onze technische diensten zijn bedoeld om u tijd en geld te besparen, omdat ze inzicht geven in een beter begrip, het ontwerp, de validatie en het gebruik van onze producten en oplossingen binnen uw toepassingen.

De diensten worden geleverd door een team van bekwame en ervaren ingenieurs van Twincomm en onze partners die samenwerken met u, en bestaan onder andere uit diverse applicatie engineering diensten, technische ondersteuning en training.
Klant project gericht op de implementatie van PROFIsafe
Klant project gericht op de implementatie van PROFIsafe
Klant project gericht op de implementatie van PROFIsafe

Beschikbare diensten:
 

Scope definition

Domein bepaling

Domein bepaling is ideaal in het begin van het project. Het schetst het project, behoeften, risico's en doelen.

Het resulteert in begeleiding naar de beste beslissingen met betrekking tot de technische oplossing en suggesties hoe soepel te beginnen.

De ervaring leert dat deze fase een duidelijke toegevoegde waarde aan de oplossing heeft en vermindert project-tijd en -kosten.

Startup

Starten

Starten versnelt het aanvangsproces. Een expert leidt u door de stappen, te beginnen met de oorspronkelijke specificaties en het vinden van de juiste tools om de elektrische installatie te realiseren en de configuratie op basis van uw specifieke toepassing.

Het resulteert in een goed begrip hoe het product te configureren, te beheren en te gebruiken in de specifieke toepassing.

Design

Ontwerp

Ontwerp helpt, op een efficiënte manier, de voortgang van het project voorruit in de richting van de uiteindelijke oplossing.

Onze deskundige medewerkers kunnen helpen bij het creëren van configuraties, dashboards, demo's en in sommige gevallen zelfs software.

Dit helpt bij het oplossen van resource vraagstukken en het halen van deadlines.

Validation

Validatie

Validatie is belangrijk bij het bereiken van het einde van het project, maar kan tijdrovend en moeilijk zijn als mogelijk obstakels nog niet bekend zijn.

Onze medewerkers kunnen ook helpen bij de validatie zowel in-house of op locatie, bijvoorbeeld in een proefproject.

Dit resulteert in een beter begrip en vertrouwen in de oplossing.

Maintain & improve

Nazorg

Nazorg - onderhouden en verbeteren - wordt aanbevolen enige tijd nadat het project live is gegaan. Producten kunnen zijn bijgewerkt en behoeften of het gedrag van de toepassing kunnen verschillen ten opzichte van het moment dat het werd ontworpen.

Als nieuwe trends ontstaan of technologieën beschikbaar komen, maakt dit het mogelijk verbeteringen door te voeren en verwachtingen te overstijgen.